CUE Support vindt de mening van klanten erg belangrijk en hecht hier grote waarden aan. Mochten de ervaringen van klanten uw interesse hebben gewekt om uw vraagstuk bij CUE Support neer te leggen? CUE Support is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Roger Creemers,

CUE Support
  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2015

Wij van de Lokale Omroep Stein hadden vorig jaar nogal wat technische problemen , we zijn toen in contact gekomen met Roger . Hij is toen bij ons in de Studio geweest , en hebben samen alles eens doorgelicht . op korte tijd werden er software en hardware matige aanpassingen aangereikt , die allen binnen onze mogelijkheden lagen . Het resultaat mocht er wezen , we hadden een stabiele interne & live verbinding naar de gemeente . We hebben Roger leren kennen als een echte vakman met heel korte lijnen naar oplossingen en waar service nog groot geschreven wordt . Roger is voor onze omroep een belangrijke schakel geworden in de snel groeiende multimedia wereld . Cue-Support staat bij ons voor Vakmanschap Oplossingen Service en Informatie.

Frans Stauffenberg
Lokale Omroep Stein '14

Roger is een zeer proactieve partner met een sterk gevoel voor ‘fair business’, hij is altijd bereid tegemoet te komen aan de behoeften van zijn klanten. Naast de professionele manier van samenwerken met mijn oud collega Roger kenmerkt het persoonlijk contact zich tevens in genoegen en plezier.

Marcel van Ast
MK2 '14

Roger heeft me uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van basisapparatuur voor eigen mediaproducties. Ook bij aanvullende vragen geeft Roger deskundig advies, denkt hij met je mee en komt met goed overwogen oplossingen. Zelfs uitlenen van spullen om uit te proberen is geen punt. Heerlijk om vooral met oplossingen en service bezig te zijn, en het financiële plaatje bijzaak te laten zijn.

Henri van Raalte
Buurtzorg Nederland '14

Met Roger hebben we weer een plek hebben waar we met onze vragen terecht kunnen, of het nou dat ene onduidelijke knopje op de camera is of een optie in je montageprogramma waar je je suf naar zoekt. Hij weet het gewoon. Koop je spullen bij Roger, je krijgt er enorm veel extra’s bij!

Hay Stevens
Stevens AV '14

CUE Support is niet alleen leverancier van mijn Avid software en JVC camera maar zorgt er ook voor dat alles tot in de puntjes werkt en blijft werken. Ongeacht de vraag of het probleem, CUE Support heeft het antwoord en zorgt ervoor dat ik met een goed en betrouwbaar systeem kan blijven werken. Een 100% betrouwbare en integere partner die mij als klant een onmisbare steun is in technische zaken.

Marijn Poels
Europees documentairemaker '14
Bel Nu
Navigeer