CUE-Support vindt de mening van klanten erg belangrijk en hecht hier grote waarde aan. Mochten de ervaringen van klanten uw interesse hebben gewekt om uw vraagstuk bij ons neer te leggen, neem contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Roger Creemers,

CUE Support

Na 20 jaar branche ervaring heeft Roger Creemers er voor gekozen om zijn eigen onderneming te starten. Hij heeft de toepasselijke naam CUE-Support gekozen. In de audiovisuele branche is het woord ‘CUE’ namelijk het teken om iets te starten. En tegelijkertijd staat het voor iets dat de meeste mensen niet weten, namelijk voor ‘Creemers uit Ell’ (de achternaam van Roger en het dorpje waar hij geboren en getogen is).

CUE-Support heeft als doel om jou als professionele klant in de audiovisuele branche te ontzorgen en je te voorzien van de juiste support. Dozen verkopers zijn er inmiddels al genoeg. Je kunt bij ons terecht met vragen, voor advies en uiteraard ook voor de verkoop en het onderhoud.

  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2019

Beste Roger,

Nogmaals bedankt voor je fantastische support op een ongebruikelijk tijdstip, waardoor ik zonder problemen mijn spoedklus kon afronden. Aan de naam CUE-SUPPORT mag wat mij betreft rustig UNLIMITED worden toegevoegd!

Hay Stevens
StevensAV​​​​​
Call Now Button