CUE-Support vindt de mening van klanten erg belangrijk en hecht hier grote waarde aan. Mochten de ervaringen van klanten uw interesse hebben gewekt om uw vraagstuk bij ons neer te leggen, neem contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Roger Creemers,

CUE Support

Na 20 jaar branche ervaring heeft Roger Creemers er in 2011 voor gekozen om zijn eigen onderneming te starten. Hij heeft de toepasselijke naam CUE-Support gekozen. In de audiovisuele branche is een "CUE" namelijk het teken om iets te starten. Tegelijkertijd staat het voor iets dat de meeste mensen niet weten, namelijk voor "Creemers Uit Ell", zijn geboortedorp. 

Tevens staat Support bij ons hoog in het vaandel. Naast het leveren van de passende oplossingen voor uw audiovisuele doel, kunnen wij ook zorgen voor opbouw en implementatie van de geleverde apparatuur. Een uitgebreide training in het juiste gebruik van deze apparatuur verzorgen wij ook regelmatig voor onze klanten.

CUE-Support heeft als doel om u als professionele klant in de audiovisuele branche te ontzorgen en u te voorzien van de juiste support. U kunt bij ons terecht met vragen, voor advies en uiteraard ook voor de verkoop en het onderhoud van uw apparatuur.

  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2019

Beste Roger,

Nogmaals bedankt voor je fantastische support op een ongebruikelijk tijdstip, waardoor ik zonder problemen mijn spoedklus kon afronden. Aan de naam CUE-SUPPORT mag wat mij betreft rustig UNLIMITED worden toegevoegd!

Hay Stevens
StevensAV

Sinds een jaar werken RTV Roermond en 3ML samen onder de naam van ML5. Beide omroepen hadden hun eigen systemen die niet op elkaar afgestemd en zeer gedateerd waren. In het kader van de samenwerking hebben wij gezocht naar een bedrijf dat ons aan een meer eigentijds systeem kon helpen. Zo zijn wij terecht gekomen bij het bedrijf CUE-Support.
Een bedrijf dat na een grondige analyse van de beide omroepen voorstellen heeft gedaan voor een nieuw playout-systeem. Maar ook voor zaken die CUE niet in haar pakket heeft zoals het meedenken naar de vormgeving van geheel nieuw radiosysteem en het creëren van een nieuwe en optimale straalverbinding heeft CUE ons optimaal geadviseerd en van A tot Z geholpen.
Zonder de deskundige en vooral inspirerende hulp van CUE hadden wij het huidige niveau nooit bereikt. Niets is de medewerkers van CUE te veel en als er al een probleem is dan kunnen we 24/7 rekenen op deskundige hulp. De medewerkers van CUE staan altijd klaar met oplossingen.
Wij zijn erg ingenomen met de toewijding van dit bedrijf en willen nog jaren van de diensten van dit geweldige bedrijf gebruik maken.

Het bedrijf CUE-Support kan ik iedereen aanbevelen.

Vivian Huyskens
ML5
Call Now Button