Advies

Onze expertise

Maak kennis met ons team onder leiding van oprichter Roger en mede-eigenaar Dave. We hebben decennia aan ervaring in huis, met specialisten op verschillende gebieden:

  • Roger specialiseert zich in complete studio’s,
  • Dave is onze expert op gebied van ICT,
  • Jaap weet alles van audio-producten,
  • Mikki heeft de kennis voor audio-processing en alles hieromheen,
  • Jeroen heeft een uitstekende kijk op camera's en lenzen,
  • Bart heeft ervaring in editing, camerawerk en is er voor al jouw supportvragen,
  • Arno is de allesverbinder tussen klant en CUE,
  • en Sanne zorgt dat alles administratief op orde is.

Samen vormen we een divers en deskundig team.

Het adviesproces

Ons adviesproces begint met een grondige analyse van de specifieke vragen, problemen of uitdagingen van onze klanten. We duiken diep in de kern van het probleem en streven naar oplossingen die niet alleen werken, maar ook duurzaam zijn. Wij verplaatsen ons in de klant en kijken naar wat deze wilt bereiken. Zodra we dat helder hebben, kunnen we ons advies op maat uitbrengen.

Voor ons is het stellen van de juiste vragen een cruciale stap. Het helpt ons de essentie van het probleem te begrijpen en gerichte oplossingen voor te stellen. Na implementatie houden we contact om te waarborgen dat de voorgestelde oplossingen het gewenste effect hebben.

Oplossingen van A tot Z

We kunnen voorzien in oplossingen van A tot Z. Wij ondersteunen in de eerste (ontwerp)fases van een project, bouw en implementatie, tot onderhoud en training. Denk bij deze projecten aan (mobiele) studio’s, volledige camerasets, editing computers, (RAID) storages, playout, media asset management, streaming services en zoveel meer! Ook voor losse producten en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

De laatste ontwikkelingen

We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de audiovisuele branche door beurzen, shows, trainingen en (technische) bijeenkomsten bij te wonen en dagelijks het laatste nieuws te volgen. Door ons op onze sociale media pagina’s te volgen, houden we jou ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Voor alle sectoren

Ons advies stopt niet bij specifieke sectoren; we bedienen alle bedrijven, instellingen en zelfstandigen die te maken hebben met audiovisuele apparatuur. Door te luisteren naar de feedback van onze klanten proberen we voortdurend onze processen te optimaliseren jouw ervaring te verbeteren. Wij zijn jouw one-stop-shop voor alles wat met video te maken heeft. Denk bijvoorbeeld ook aan een Limbowand, regiemeubels, lichtgrid en decor(ontwerp).

Volledige ontzorging

In een tijdperk van gemakkelijke online aankopen, blijven wij als adviesteam van toegevoegde waarde. We kijken en denken met je mee en adviseren liever een duurzame oplossing dan een snelle, goedkope fix. Bij CUE-Support gaan we verder dan alleen adviseren; wij zorgen ook voor verkoop, installatie en onderhoud van alle AV-producten.

Image