Onderhoud

Toegewijde service

Bij CUE-Support koesteren we jouw audiovisuele investeringen met voortdurende zorg. Ons toegewijde onderhoudsteam staat klaar zodat jouw apparatuur niet alleen bij aankoop uitblinkt, maar gedurende de gehele levensduur.

Of je nu vragen hebt na aankoop of specifieke behoeften op het gebied van onderhoud en service, bij CUE-Support bieden we uitgebreide Service Level Agreements (SLA's) met reactietijden en evaluatiemomenten. We streven naar een snelle respons, waarbij we alle supportverzoeken binnen 24 uur in gang zetten, met nog kortere reactietijden voor SLA-contracten.

Persoonlijk advies

Ons kwaliteitsstreven gaat verder dan alleen dienstverlening. We verstrekken advies over de kwaliteit van de apparatuur, met het oog op minder onderhoud in de loop der jaren. Hierbij betrekken we jou bij de beslissing om te investeren in hoogwaardige apparatuur of kosten te besparen bij de aanschaf.

Regelmatig contact en jaarlijkse evaluatiemomenten vormen de basis van onze proactieve benadering. We houden niet alleen vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat onze service aan jouw verwachtingen voldoet, maar identificeren ook mogelijkheden tot verbetering. We kijken welke ontwikkelingen en innovaties de markt kent en maken deze graag kenbaar aan de klant. Zo loopt de klant altijd voorop in zijn kennis.

Deskundige en laagdrempelige ondersteuning

Ons transparante ticketsysteem, ondersteund door communicatie via e-mail, zorgt ervoor dat klanten op de hoogte blijven van elke stap in het onderhouds- en serviceproces. Daarnaast investeren we continu in de kennis van ons serviceteam door trainingen bij fabrikanten en leveranciers, evenals dagelijkse updates over de nieuwste ontwikkelingen.

Service op maat

In de huidige tijd, waarin technische en ICT-kennis steeds belangrijker wordt, onderscheiden wij ons met onze ervaring en kennis op het gebied van IT en AV. Hierdoor bieden we de beste service op dit cross-over gebied.

Bij CUE-Support blijven we luisteren naar onze klanten en is persoonlijk contact van onschatbare waarde. De behoeften en wensen van de klant vormen de kern van ons streven naar continue verbetering van onze dienstverlening. We gaan verder dan het leveren van producten; we bieden een service die meegroeit met jouw behoeften en die gebaseerd is op vertrouwen en duurzame relaties.

Image