Verkoop

Oplossingen op maat

Bij CUE-Support draait het volledig om het vinden van de juiste oplossing voor jou. Of het nu gaat om het beantwoorden van een mail of telefoontje met een specifieke vraag, of het onderzoeken van door jou aangedragen uitdaging, we streven naar een perfecte match tussen product, behoefte en klant.

Klantvragen proberen wij zo goed als mogelijk te beantwoorden en we streven naar duidelijkheid bij het uitleggen van oplossingen en processen. Zo is alles wat duidelijk is voor ons, ook duidelijk voor jou.

Goed persoonlijk contact

Het onderhouden van goed contact met onze klanten is voor ons van essentieel belang. We willen niet alleen antwoorden geven op vragen; we willen een persoonlijke band opbouwen. We nodigen je uit om feedback te geven over jouw ervaringen en eventuele suggesties voor verbeteringen.

Eerlijke prijzen

Bij CUE-Support streven we naar eerlijke prijsstelling. We bepalen onze prijzen op basis van de verkoopprijzen van fabrikanten en internetprijzen en gaan altijd voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je elders een product goedkoper vindt, staan we altijd open voor overleg. We zijn altijd eerlijk en benadrukken ook de toegevoegde waarde van onze expertise en support.

Laagdrempelige communicatie

Onze focus op het opbouwen van een persoonlijke band met onze klanten is bedoeld om de drempel zo laag mogelijk te maken. We willen dat je voelt dat je met al jouw vragen bij ons terecht kunt, en we streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn in jouw AV-ervaring. Open communicatie en onderbouwing van onze product- en servicekeuzes zijn kernprincipes waarmee we de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Image