Takken Mediatechniek

Bij CUE-Support krijg ik een eerlijk advies
Takken Mediatechniek is als verhuurbedrijf vooral gericht op cameratechniek. Bij live-events verzorgt het bedrijf de regie; in coronatijd werd er vooral veel online gestreamd. Voor de pandemie was Takken Mediatechniek ook veel on tour, zo was Takken zelf jarenlang de vaste regisseur van de Italiaanse componist Ennio Morricone. Voor zowel advies als materiaal wendt Takken zich regelmatig tot CUE-Support.
Image

  Investeren

  Takken Mediatechniek is anders dan andere AV-bedrijven. Waar veel bedrijven allround werken, heeft Takken zich gespecialiseerd in het cameragedeelte. Als hij investeert in nieuw materiaal, wil hij dan ook topkwaliteit. Vaak is CUE-Support dan de aangewezen leverancier.

  De relatie gaat lang terug. Takken kwam via Arno voor het eerst in contact met CUE-Support. “Ik ken Arno van het bedrijf waar hij voorheen werkte. Toen hij bij CUE-Support aan de slag ging, ben ik hem gevolgd. Ik had in Arno een adviseur, dus dat was makkelijk. Ik vind het sowieso belangrijk dat je een relatie opbouwt met een leverancier. CUE is niet altijd de goedkoopste, maar het advies is ook belangrijk.”

  Niet vast aan één merk

  Takken weet dat hij ook direct bij een merk kan kopen, maar bestelt toch liever bij CUE-Support. “Direct kopen via een merk is soms goedkoper, maar je krijgt dan niet altijd het beste advies. Soms is merk B net ietsje beter dan merk A. Omdat CUE-Support niet vast zit aan een merk, krijg ik daarin dan een eerlijker advies en dat vind ik fijn.”

  Een goed voorbeeld is volgens Takken toen hij bezig was met een installatieproject in narrowcasting-systemen. Daarvoor had hij een scherm, speaker en diverse andere items nodig. CUE-Support adviseerde hem. “Daar hebben ze de ervaring om die items samen tot één goed product te brengen. Al gooi ik er dan natuurlijk wel nog mijn eigen sausje overheen.”

  Advies

  De flexibiliteit en kennis van CUE-Support is fijn voor Takken. Tijdens de coronapandemie kreeg hij ermee te maken dat bepaalde materialen slecht leverbaar waren. “We moesten een weg vinden om onze klanten iets te kunnen leveren. Gelukkig hielp CUE-Support daar ook bij. Over het algemeen zoekt Arno zoekt de meeste dingen uit en dan krijg ik een offerte. Bij Dave kan ik terecht voor technische vragen.”

  Voor Takken is het fijn dat hij samen met CUE-Support ideeën uit kan werken om vervolgens tot een product te komen. Het advies is daarbij een pre. “Ik kan het balletje bij CUE-Support neerleggen. Mijn informatie beperkt zich vaak tot wat ik tijdens mijn werk zie of hoor. Soms ik heb dan extern advies nodig. Omdat CUE-Support aan verschillende bedrijven levert, is de kennis breder. Dus soms komt er een ander merk dan ik zelf in gedachten had en dat blijkt dan beter te werken.”

  Goede match

  CUE-Support is jarenlang een van de vaste leveranciers van Takken Mediatechniek. Takken zelf noemt de samenwerking een goede match. Over de service is hij ook erg te spreken. “Als ik een vraag heb dan is er altijd iemand die daar een antwoord op heeft óf het antwoord zoekt. CUE-Support heeft veel connecties. Daarnaast zijn de mannen snel te bereiken en worden reparaties altijd netjes afgehandeld.”

  Image
  Image
  Image
  Image