Blog Archives

mei 11

Vivian Huyskens – 2019

Sinds een jaar werken RTV Roermond en 3ML samen onder de naam van ML5. Beide omroepen hadden hun eigen systemen die niet op elkaar afgestemd en zeer gedateerd waren. In het kader van de samenwerking hebben wij gezocht naar een bedrijf dat ons aan een meer eigentijds systeem kon helpen. Zo zijn wij terecht gekomen bij het bedrijf CUE-Support.


Een bedrijf dat na een grondige analyse van de beide omroepen voorstellen heeft gedaan voor een nieuw playout-systeem. Maar ook voor zaken die CUE niet in haar pakket heeft zoals het meedenken naar de vormgeving van geheel nieuw radiosysteem en het creƫren van een nieuwe en optimale straalverbinding heeft CUE ons optimaal geadviseerd en van A tot Z geholpen.


Zonder de deskundige en vooral inspirerende hulp van CUE hadden wij het huidige niveau nooit bereikt. Niets is de medewerkers van CUE te veel en als er al een probleem is dan kunnen we 24/7 rekenen op deskundige hulp. De medewerkers van CUE staan altijd klaar met oplossingen.
Wij zijn erg ingenomen met de toewijding van dit bedrijf en willen nog jaren van de diensten van dit geweldige bedrijf gebruik maken.
Het bedrijf CUE-Support kan ik iedereen aanbevelen.

mrt 07

Dave van Opdorp – 2012

Roger is een professional in de AV-wereld en iemand die met je meedenkt. Hij zal niet voor de snelle winst gaan, maar voor een langdurige relatie. Hij is snel, concreet en duidelijk. Roger heeft verstand van de producten die hij verkoopt en geeft goede aanwijzingen om tot een oplossing voor je probleem te komen.

mrt 07

Johan – 2012

Als AV ondernemer kom je soms technische problemen tegen die het liefst direct moeten worden opgelost. Roger komt dan met de juiste en betaalbare voorstellen zodat wij onze deadline kunnen halen en ons project winstgevend blijft. Daarnaast is hij aardig en dat maakt het samenwerken leuk.

mrt 07

Lotta – 2012

De combinatie van persoonlijke aanpak, professionaliteit, flexibiliteit en creativiteit, maar vooral ook passie voor het vak maakt CUE Support tot een gewaardeerde zakelijke partner.

mrt 07

Jan – 2012

Voor mij is Roger de afkorting van Reactie, Oplossing, Geƫngageerd, Energiek, Resultaat. Zoiets als 112 maar dan op media gebied!

mrt 07

Cees – 2012

Roger is voor mij een spin in het web van videotechniek. Door zijn praktische ervaring en theoretische kennis heeft hij voor mij al verschillende oplossingen bedacht.

mrt 07

Rik – 2012

Moeilijke vraag..? Bestaat niet, Roger zoekt het op en komt met een pasklaar antwoord. Flexibel, betrouwbaar, onafhankelijk en boordevol technische kennis. Een partner waar je op kan bouwen, een garantie voor buiten de garantie termijnen!

Call Now Button