Vivian Huyskens – 2019

mei 11

Sinds een jaar werken RTV Roermond en 3ML samen onder de naam van ML5. Beide omroepen hadden hun eigen systemen die niet op elkaar afgestemd en zeer gedateerd waren. In het kader van de samenwerking hebben wij gezocht naar een bedrijf dat ons aan een meer eigentijds systeem kon helpen. Zo zijn wij terecht gekomen bij het bedrijf CUE-Support.


Een bedrijf dat na een grondige analyse van de beide omroepen voorstellen heeft gedaan voor een nieuw playout-systeem. Maar ook voor zaken die CUE niet in haar pakket heeft zoals het meedenken naar de vormgeving van geheel nieuw radiosysteem en het creƫren van een nieuwe en optimale straalverbinding heeft CUE ons optimaal geadviseerd en van A tot Z geholpen.


Zonder de deskundige en vooral inspirerende hulp van CUE hadden wij het huidige niveau nooit bereikt. Niets is de medewerkers van CUE te veel en als er al een probleem is dan kunnen we 24/7 rekenen op deskundige hulp. De medewerkers van CUE staan altijd klaar met oplossingen.
Wij zijn erg ingenomen met de toewijding van dit bedrijf en willen nog jaren van de diensten van dit geweldige bedrijf gebruik maken.
Het bedrijf CUE-Support kan ik iedereen aanbevelen.

Vivian HuyskensOmroep ML5
Call Now Button