CUE-Support heeft het antwoord op ál uw AV-vragen!

CUE-Support B.V. is er voor al uw audiovisuele vraagstukken. Of het nou gaat om het compleet inrichten van studio’s (licht, video en geluid), het opzetten van een livestream of het informeren over nieuwe producten en technieken. Zelfs voor de moeilijkste vraagstukken hebben wij een oplossing.

Wij zijn er voor uw algehele ontzorging!

Support eindigt bij ons niet bij de oplevering. Wij staan ook hierna klaar om uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de geleverde producten of diensten. We richten ons op innovatie en steken hier veel energie in, zodat uw oplossing ook toekomstbestendig is. Onze missie is hierbij het streven naar 100% klanttevredenheid.

“Luister, leer, acteer.”

Ik ben er trots op dat we altijd gaan voor de oplossing die de klant helpt, ook op lange termijn. Daarom pretenderen we ook altijd merk-onafhankelijkheid. We luisteren en zijn creatief als het gaat om de juiste oplossing. Ik zit sinds 1991 in de branche en ben gedreven om in een zo vroeg mogelijk stadium marktontwikkelingen en nieuwe trends te ontdekken. Deze marktontwikkelingen analyseer ik kritisch en daarna informeer ik onze klanten, zodat ook zij altijd goed op de hoogte zijn. Bijvoorbeeld: wij waren in 2012 al bezig met broadcast video over IP en nu scoren we erg goed met 360 graden video.

Wil je de volgende trend weten? Neem dan contact met ons op, want wij weten hem al!

Joined our team in: 2011

ROGER CREEMERS  //  CEO aka Big Boss

“Why join the navy when you can be a pirate?”

Ik ben sinds 2015 bij het CUE-team. Vanaf dag één zet ik mij in om op een creatieve manier mee te denken met de klant. Of het nu gaat om het ontwerp van een complete studio of de keuze van het SD-kaartje in de camera, het invullen van de klant zijn vraag staat bovenaan. Bij mij kun je verder terecht voor alle IT-gerelateerde vragen, problemen en oplossingen in de breedste zin van het woord. IT is een steeds grotere factor binnen onze branche en hier zit mijn kracht. Innovatieve oplossingen met een goede prijs-kwaliteit verhouding, daar sta ik voor op in de vroege morgen.

Joined our team in: 2015

DAVE TINNEMANS  //  Technical Manager aka IT Wizard

“All great deals are done with a good glass wine.”

Toen ik startte in de audiovisuele branche in 1976 was het echt nog een pionier-omgeving. Ik heb de complete ontwikkeling van de branche meegemaakt op verschillende disciplines. Dat geeft mij ook het inzicht in de huidige en nieuwe ontwikkelingen in de Pro-AV en Broadcast-markt waarmee we proberen onze klanten zo goed mogelijk van advies en oplossingen te bedienen. Dit het liefst op een ongedwongen prettige wijze van zaken doen waarbij eerlijkheid, respect en vertrouwen bovenaan staat. Mijn ervaring zorgt ervoor dat ik de juiste koppeling en verbinding kan maken Ik ben een heel betrokken persoon, je mag mij altijd bellen!


Bourgondisch ingesteld met passie voor wijn als afgestudeerd Vinoloog , maar ook familieman die van vakanties in Italië houd.


Joined our team in: 2016

ARNO KOOKE  //  Sales & Marketing Manager maar ook Vinoloog

Dorine Oort

Administratief Medewerker


Jeroen Willems

Medewerker Binnendienst


Borice Hoovers

Technische Dienst


Lars Pubben

Stagiair


Call Now Button