CUE-Support als merknaam

Geen categorie

jun 25

Omdat wij altijd bezig zijn met het vinden van creatieve oplossingen voor de probleemstellingen van klanten, leidt dit vaak tot maatwerk. Om hierin te kunnen voorzien ontwikkelen wij zelf ook interessante producten en hebben we speciaal hiervoor de naam CUE-Support gedeponeerd als merknaam! Omdat we altijd inspelen op de vraag van de klant, leidt dit tot interessante producten.

Zo hebben we zelf een D-Hole D-Tap chassisplug ontwikkeld. Een probleem wat we regelmatig ervaren hebben bij de goedkope D-Taps is dat deze omkeerbaar zijn. Daarom hebben wij er veel aandacht aan besteed, zodat deze vooral niet omkeerbaar zijn. 

Daarnaast is inmiddels een 'On Air' lampje ontwikkeld waarin het logo van de klant verwerkt kan worden. Hierbij wordt ook rekening gehouden met specifieke wensen van de klant. Zo vroeg één klant om het On Air lampje niet breder te maken als 22 centimeter. Een andere klant legde juist de probleemstelling voor dat er geen netspanning aanwezig zou zijn op de locatie van het lampje. Om dit probleem op te lossen, hebben we het lampje voorzien van een speciale zonnecel die de interne accu oplaadt o.b.v. het kunstlicht in de ruimte. De interne accu is verwisselbaar, indien nodig.

Tenslotte zijn we ook in staat om mechanische onderdelen te reproduceren als de fabrikant ze niet meer kan leveren. Zo kunnen wij de klant blijven voorzien in de producten die ze nodig hebben, ook als deze nog niet of niet meer op de markt te verkrijgen zijn.

Heb je een probleemstelling waar je niet 1-2-3 uitkomt? Daag ons uit en mail deze naar roger@cue-support.nl 

Call Now Button