Persoonlijk contact staat centraal

CUE Support vindt de mening van klanten erg belangrijk en hecht hier grote waarden aan.

Mochten de ervaringen van klanten uw interesse hebben gewekt om uw vraagstuk bij CUE Support neer te leggen? CUE Support is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

CUE Support werkt o.a. voor:

- Academisch ziekenhuis Maastricht
- Advies Buro Bloem
- AMac
- Arbel Media
- Audica
- Averion
- AVNed
- AWA films
- Breda Nu
- Buurtzorg Nederland
- Big Eye Video Producties
- Conservatorium Maastricht
- CTS
- De Vakschool Tilburg
- Delta videoprodukties
- Fantrekproductions.nl
- Folks Like Us
- Hogeschool Zuyd
- Hogeschool De Kempel
- Houben Media Verhuur
- Hölscher RTV
- HVP Jacques Heijnen
- In Beeld
- International Criminal Court
- IVS
- Iorido media
- Kanaal Twente
- Landerd TV
- Leon van Lier foto en video
- Libra Pro Broadcast
- LOO TV
- Llux Content B.V.
- Mapito Team
- Marijn Poels
- MBG AV
- Medtronic
- MK2
- Moergestel TV
- NHTV Breda
- NOS
- Omroep Nuenen
- Omroep Peel&Maas
- Omroep 3ML
- Omroep Reindonk
- Omroep Steenbergen
- Omroep Stein
- Omroep Tilburg
- Organice
- Philips Research
- PJP Film & TV Producties
" Plugr.TV
- Radius College Breda
- Rapid Eye Movement
- RGB Media
- RGB Producties
- ROC Tilburg
- Roel Vossen AudioVisuals
- RTV- & Filmprodukties
- RTV Roermond
- Schuberg Philis
- Scheepvaart en Transport College Rotterdam
- SintLucas college
- Sinvid Mediamakers
- Smart Productions
- StadsRTV Breda
- Stevens AV
- Studio 040
- Swit
- Toneel Academie Maastricht
- TP Media
- TU Eindhoven
- TVForYou
- Tweede kamer
- Van Langen Mediaproducties
- VDL Groep
- Videotechniek Sevenum
- Vision plan
- Zuid West TV
- Jos Snijders
- HvB Media

Klanten over Cue Support

"Nooit eerder ontmoette ik in het AV-vakgebied iemand met zo’n brede kennis en kunde als Roger Creemers van Cue-support! En dan heb ik het zelf over ruim 40 jaar ervaring in de broadcastwereld. Ik werkte met talloze technici in Hiversum (Mediapark) en diverse gespecialiseerde AV-bedrijven. In enkele dagen tijd installeerde Roger de nieuwste editapparatuur in mijn studio en zocht perfecte oplossingen wat betreft routing en patchpanel om bestaande en nieuwe software en hardware probleemloos te koppelen. De hardware biedt Roger ook nog eens aan tegen concurrerende prijzen! Roger Creemers: vindingrijk, pro-actief en uiterst betrouwbaar! "

Maurice Nijsten - regisseur-cameraman tv.producties - '15

"Wij van de Lokale Omroep Stein hadden vorig jaar nogal wat technische problemen , we zijn toen in contact gekomen met Roger . Hij is toen bij ons in de Studio geweest , en hebben samen alles eens doorgelicht . op korte tijd werden er software en hardware matige aanpassingen aangereikt , die allen binnen onze mogelijkheden lagen . Het resultaat mocht er wezen , we hadden een stabiele interne & live verbinding naar de gemeente . We hebben Roger leren kennen als een echte vakman met heel korte lijnen naar oplossingen en waar service nog groot geschreven wordt . Roger is voor onze omroep een belangrijke schakel geworden in de snel groeiende multimedia wereld . Cue-Support staat bij ons voor Vakmanschap Oplossingen Service en Informatie. "

Frans Stauffenberg- Lokale Omroep Stein '14

"Roger is een zeer proactieve partner met een sterk gevoel voor ‘fair business’, hij is altijd bereid tegemoet te komen aan de behoeften van zijn klanten. Naast de professionele manier van samenwerken met mijn oud collega Roger kenmerkt het persoonlijk contact zich tevens in genoegen en plezier."

Marcel van Ast- MK2 '14

"Roger heeft me uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van basisapparatuur voor eigen mediaproducties. Ook bij aanvullende vragen geeft Roger deskundig advies, denkt hij met je mee en komt met goed overwogen oplossingen. Zelfs uitlenen van spullen om uit te proberen is geen punt. Heerlijk om vooral met oplossingen en service bezig te zijn, en het financiële plaatje bijzaak te laten zijn."

Henri van Raalte- Buurtzorg Nederland '14

"Met Roger hebben we weer een plek hebben waar we met onze vragen terecht kunnen, of het nou dat ene onduidelijke knopje op de camera is of een optie in je montageprogramma waar je je suf naar zoekt. Hij weet het gewoon. Koop je spullen bij Roger, je krijgt er enorm veel extra’s bij!"

Hay Stevens- Stevens AV '14

"CUE Support is niet alleen leverancier van mijn Avid software en JVC camera maar zorgt er ook voor dat alles tot in de puntjes werkt en blijft werken. Ongeacht de vraag of het probleem, CUE Support heeft het antwoord en zorgt ervoor dat ik met een goed en betrouwbaar systeem kan blijven werken. Een 100% betrouwbare en integere partner die mij als klant een onmisbare steun is in technische zaken."

Marijn Poels- Europees documentairemaker '14

"Chapeau voor de prijsstelling, betrokkenheid en vindingrijkheid van Roger Creemers in het proces van aanschaf tot en met support van een HD projectieopstelling."

Hans Lips- Vision plan '13

"Ik heb Roger leren kennen als iemand die enorm veel van z'n vak weet en zijn kennis inzet om mee te denken met onze opleiding."

Joost van Es - Radius College Breda '13

"“ Het lijkt zo'n modewoord: ontzorgen. Toenemende technische en uitvoerbare complexiteit van wat bij Nieuw Communiceren komt kijken, dwingt tot strategische en terzake kundige partners die dat juist wel doen: ontzorgen. Na ruim 28 jaar actief te zijn in de hectische wereld van het audiovisueel en crossmediaal produceren, van conventionele publiekstelevisie naar interactieve web-tv applicaties, is het een verrijking in CUE, meer in de persoon van Roger Creemers zelf, DIE partner gevonden te hebben. Zijn inzichten en kennis van de markt maakt het ons mogelijk bestaande en nieuwe klanten te kunnen blijven adviseren over up-to-date en state-of-the art hard- en softwarematige applicaties zodat door ons ontwikkelde formats kunnen worden ingezet. Niet dat we het vaak nodig hebben maar als er een persoon rondloopt die weet wat After-Sales betekent, of directe actie in geval van zeldzaam voorkomende calamiteiten: Creemers... "

Erik Huizinga- - RTV & Filmprodukties '12

"Roger startte bij ons bedrijf in 1996 en verdiepte zich in de moderne videotechniek. Hij groeide in de loop van de jaren tot de beste in dit vakgebied voor het zuiden van het land. Inmiddels werkt Roger zelfstandig maar we werken nog steeds graag samen. Gekscherend noemen we hem wel eens de wandelende video encyclopedie. Betrouwbaar en doorzetter zijn de kernwoorden die bij Roger passen."

Pierre Houben - Houben Media Verhuur '12

"Moeilijke vraag..? Bestaat niet, Roger zoekt het op en komt met een pasklaar antwoord. Flexibel, betrouwbaar, onafhankelijk en boordevol technische kennis. Een partner waar je op kan bouwen, een garantie voor buiten de garantie termijnen!"

Rik - RGB producties '12

"Roger is voor mij een spin in het web van videotechniek. Door zijn praktische ervaring en theoretische kennis heeft hij voor mij al verschillende oplossingen bedacht."

Cees - Delta video produkties '12

"CUE Support vertaalt mijn wens in wat ik nodig heb, zo'n bedrijf zocht ik!"

Hans van Brunshot - ROC Tilburg '12

“Voor mij is Roger de afkorting van Reactie, Oplossing, Geëngageerd, Energiek, Resultaat. Zoiets als 112 maar dan op media gebied!” 

Jan - Medtronic '12

"De combinatie van persoonlijke aanpak, professionaliteit, flexibiliteit en creativiteit, maar vooral ook passie voor het vak maakt CUE Support tot een gewaardeerde zakelijke partner."

Lotta - Schuberg Philis '12

“Als AV ondernemer kom je soms technische problemen tegen die het liefst direct moeten worden opgelost. Roger komt dan met de juiste en betaalbare voorstellen zodat wij onze deadline kunnen halen en ons project winstgevend blijft. Daarnaast is hij aardig en dat maakt het samenwerken leuk.”

Johan - Rapid Eye Movement Videoproducties '12

"Verstand van zaken en een snelle service waar zelfs de MacD iets van kan leren ;-)."

Frank de Bruijn - GewoonFrank '12 

" Creatieve oplossingen bedenken en realiseren voor audiovisuele uitdagingen."

Roel Vossen - hdfactory.nl '12 

" Roger is een professional in de AV-wereld en iemand die met je meedenkt. Hij zal niet voor de snelle winst gaan, maar voor een langdurige relatie. Hij is snel, concreet en duidelijk. Roger heeft verstand van de producten die hij verkoopt en geeft goede aanwijzingen om tot een oplossing voor je probleem te komen."

Dave van Opdorp - PLUGr.tv - Tilburg '12